2. kesäkuuta 2015

Last month

Niin, viimeinen kokonainen kuukausi täällä Englannissa on jo ohi. Ja lauantaina lähtee lento takaisin Suomeen. Miten aika on voinut mennäkkin näin nopeasti? Musta tuntuu että tää vuosi on mennyt nopeammin kuin mikään muu vuosi. Osasyynä ehkä se, että täällä jokainen päivä on ollut erilainen, enemmän tai vähemmän. Joskus sitä vain kävi uudessa kaupassa ja toisena päivänä tapahtui jotain paljon jännittävämpää... No, toukokuussa on kuitenkin tapahtunut paljon! Ihan kuun alussa äiti ja Lauri tosiaan tulivat Lontooseen, niinkuin jo aikaisemmassakin postauksessa kerroin. 8. toukokuuta alkoi Study Leave ja sen jälkeen kouluun on menty vain sinä päivänä kun on ollut koe. Kokeisiin lukemisen lomassa on kuitenkin ehtinyt tehdä vaikka mitä muuta, Euroviisutkin tuli katsottua. Mutta mitäpä tässä enempää jaarittelemaan, jotta pääsette kuvia katselemaan. 
Yksi päivä käytiin kävelyllä, ja metsä tosiaan näytti tältä...








Viimeinen koulupäivä 8.5. ! :)


Pari rändom kuvaa otettuna työhuoneen ikkunasta, missä tosiaan olin opiskelemassa vaikka ulkona oli näin kaunis ilma...



Käytiin Monan, Mayran ja Alisan kanssa Canterburyssä katsomassa Pitch Perfect 2


Vaihtarit edustaa...


Yksi lauantai mä ja Sue käytiin katsomassa kun Bob ajoi moottoripyöräänsä Lyddenin radalla











Vuosi ennen kuin minä ja Mona tulimme tänne, Suella ja Bobilla oli saksalainen vaihtari Lina. Hän on kuvassa keskellä ja tuli käymään päivän pikavisiitillä


Eräänä viikonloppuna minä ja Bob lähdettiin seikkailulle Doverin linnan ympärille. Piikkilanka-aitoja sekä rautaisia että muovisia aitoja on siellä ihan kiitettävästi, mutta kyllä ne aina kiertämään pääsi, tavalla tai toisella.



Löydettiin hieno näköala Doverin satamaan


Vanha portti muurissa joka ympäröi linnan vallihautaa


Valitettavasti se oli lukossa...



Löydettiin vielä parempi pudotus


Ja lisää kuvia Doverin satamasta




Päästiin linnan vallihautaa ympäröivän muurin päälle


Ja sitten kävi niin että oltiinkin yhtäkkiä siellä vallihaudassa. Kyllä me poiskin sieltä päästiin, en mä tätä tässä muuten olisi kirjoittamassa.


Ja mitä löydettiinkään!


Se samainen lukittu portti, jota olimme noin puoli tuntia aikasemmin ihmetelleet, nyt vaan olimme sen toisella puolella!


Vanha muurin sisällä sijaitseva huone


Taas löytyi lukittu portti, mutta tiesimme kuitenkin minne se johti, sillä tuo pieni vihreä piste tuolla käytävän päässä on linnanpihaa! Ja Doverin linnassahan olen pari kertaa jo käynytkin.



Yksi päivä kävimme myös Dealissa, sillä siellä oli vanhojen autojen näyttely, ja myös tämä oli jostain kumman syystä eksynyt sinne. En ainakaan melkein vahingossa kävellyt sitä päin... 


Maanantaina 25.5. täällä Englannissa oli Bank Holiday, ja silloin suuntasimme porukalla Wingham Wildlife Parkiin


Fasaani hieman hermostui... Gemma kertoi että edellisellä kerralla kun hän oli käymässä täällä Archien ja Henryn kanssa, hän oli löytänyt tämän ilmestyksen vessasta...


Maki päätti syödä lounaansa Craigin selän päällä...




Ja niin, niinkuin jo sanoin lauantaina nähdään Suomi, sillä laskurissa näkyy olevan enää 4 päivää jäljellä, mitä en todellakaan voi uskoa. Matkalaukkua pitäisi alkaa pakata ja monta juttua vielä pitää hoitaa. Perjantaina on mulla viimeinen koekin vielä! Kysymyksiä ja kommettia saa tietenkin edelleen laittaa, ja vastaan niihin sitten myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. Näyttää siltä, että sulla on ollut mahtavia kokemuksia. :) Kysymyksenä: miten luulet vaihtovuoden auttavan tai vaikuttavan tulevaisuuden opiskelukokemuksiin? Muokkasiko vuosi ammattisuunnitelmia?

    VastaaPoista